ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Τα ιταλικά είναι μια γλώσσα ιδιαίτερα αγαπητή στους Έλληνες και όχι τυχαία

Πολοί επιλέγουν σήμερα τα ιταλικά γιατί αγαπούν την ιταλική κουζίνα και έχουν σκοπό να μυηθούν στα μυστικά της ενώ απασχολούνται ήδη στην εστίαση. Άλλοι γιατί έχουν εμπορικές σχέσεις με την Ιταλία στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας ή γιατί εργάζονται στον κλάδο των φαρμάκων διατηρώντας επαγγελματικές συνεργασίες με την ιταλική φαρμακοβιομηχανία.

Η Γλώσσα σχετίζεται άμεσα με τον τουρισμό, την τέχνη, την ιστορία και  τον πολιτισμό, και άλλους τομείς όπως σύγχρονο βιομηχανικό σχέδιο, μόδα, διακόσμηση και αρχιτεκτονική, οικονομική επιστήμη, γαστριμαργική τέχνη, εμπόριο και εμπορικές σχέσεις, βιομηχανία υγείας.

Άλλοι πάλι γιατί επιθυμούν να διαβάσουν ιταλική λογοτεχνία ή γιατί αγαπούν την ιταλική μουσική, το σινεμά, το θέατρο, την όπερα και θέλουν ακούγοντας και διαβάζοντας να κατανοούν οι ίδιοι άμεσα στίχους και διαλόγους.

 

Κάποιοι άλλοι επέλεξαν να μάθουν τη γλώσσα αυτή γιατί ενδιαφέρονται για την ιστορία και η ιστορία της Ελλάδας και της Ιταλίας συνυπάρχουν, για παράδειγμα, τη μακρά περίοδο της βενετικής κατοχής στον ελλαδικό χώρο.

Εισηγητής : Σιδηρόπουλος Βασίλης

Διεξαγωγή : 2ώρες/εβδομάδα (Πέμπτη 18:00-20:00)

Διάρκεια : 32ώρες/4μήνες

Κόστος συμμετοχής : 40€/μήνα 

Δήλωση συμμετοχής εδώ

© 2016 elkedim kozani created by vk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now